Mακελειό έξω από κέντρο διασκέδασης στο Πειραιά .7 Τραυματίες δύο σοβαρά από πυροβολισμούς

Άγριες σκηνές εκτυλίχθησαν στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Ακτή Δηλαβέρη 13, στο Μικρολίμανο, όταν, ένας θαμώνας του μαγαζιού, σύμφωνα με την Αστυνομία,  βγήκε έξω από τον χώρο του καταστήματος κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον των υπόλοιπων θαμώνων.

Από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, τραυματίστηκαν 7 άτομα, 2 εκ των οποίων σοβαρά. 
Στο σημείο έφτασαν 2 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρό για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, και 4 ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι 8. Ωστόσο, ο αριθμός δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδευόταν κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο μαγαζί από μία γυναίκα, ενώ αφού πυροβόλησε, διέφυγε με κάποιο όχημα πιθανότατα ταξί. 
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μεγάλη, καθώς γνωρίζουν από φωτογραφικό υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού ποιο είναι το άτομο που αναζητούν.
Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον δράστη να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό στο περιστατικό σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Βάθης στις 31 Οκτωβρίου, όπου είχε σκοτωθεί ένα άτομο.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι κάλυκες από το περιστατικό στον Πειραιά θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν είναι από το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί και στο περιστατικό της πλατείας Βάθης.