Οτι έμεινε πίσω στη βίλα των... οργίων του Ρονάλντο στη Μύκονο!

Ο Ρονάλντο ήρθε στη Μύκονο, έκανε «ζημιές» και έφυγε αφήνοντας πίσω του το... χάος! Καρέκλες που επέπλεαν στην πισίνα, λερωμένους καναπέδες, σπασμένα ποτήρια και άλλες εικόνες απόλυτης καταστροφής κατέγραψε η κάμερα της lifestyle εκπομπής του γαλλικού καναλιού Μ6 κατά την «έφοδό» της στην πολυτελή βίλα των... οργίων, όπου διέμενε ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής με τους φίλους του και η οποία στη συνέχεια «πέρασε» στο σχεδιαστικό δίδυμο Dsquared2.


Τον γύρο των γαλλικών μέσων έχουν κάνει τα «παραστρατήματα» του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μύκονο. Ο 29χρονος «μάγος» της μπάλας επισκέφθηκε το νησί των ανέμων τον περασμένο Ιούλιο, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Πορτογαλίας από το Μουντιάλ, για να περάσει ξέγνοιαστες διακοπές και να ξεκουράσει τα... μαγικά του πόδια. Στο αιγαιοπελαγίτικο νησί αφέθηκε στις περιποιήσεις των κατοίκων και των... αιθέριων υπάρξεων που τον περιτριγύριζαν, τόσο όμως που «ξέχασε» πριν φύγει -σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον πήρε ο ύπνος και άργησε να αδειάσει τη βίλα- να συμμαζέψει την ακαταστασία που προκάλεσε.

Για κακή του τύχη, η κάμερα της εκπομπής «Enquête Exclusive», που βρισκόταν εκείνη την περίοδο στο νησί των ανέμων, μπήκε στην έπαυλη που νοίκιασε για μία βδομάδα αντί 30.000 ευρώ ο Πορτογάλος διεθνής και έβγαλε κυριολεκτικά τα... άπλυτά του στη φόρα! Το περίφημο βίντεο με τις «ζημιές» του Ρονάλντο ξεκινάει δείχνοντας εικόνες από το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Εκεί ο δημοσιογράφος και το συνεργείο της εκπομπής συναντούν τους διάσημους Dsquared2, οι οποίοι ήταν οι επόμενοι ένοικοι της βίλας και επισκέφθηκαν το νησί με αφορμή τα εγκαίνια της νέας τους μπουτίκ.
Ολοι μαζί κατευθύνονται στον Αγιο Λάζαρο. Η κάμερα ακολουθεί το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο των Dean και Dan Caten μέσα στη βίλα, όμως η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν είναι αποκαρδιωτική. Στην πισίνα επιπλέουν καρέκλες, ο λευκός καναπές έχει λερωθεί από κόκκινο κρασί, ενώ τριγύρω υπάρχουν σπασμένα γυαλιά και ποτήρια. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο εσωτερικό της πολυτελούς βίλας. Παντού κυριαρχεί η ακαταστασία, σε όλους τους χώρους μπορεί να δει κανείς άπλυτα πιάτα και λερωμένα ρούχα, ενώ το ψυγείο είναι άδειο και βρόμικο.
Σοκαρισμένοι μόδιστροι

«Αυτό είναι απαράδεκτο, δεν μπορούμε να αφήνουμε έτσι ένα τέτοιο σπίτι!» φαίνεται να λέει ο Ιωάννης, ο επιστάτης της βίλας, ενώ στα αμέσως επόμενα πλάνα οι δύο σοκαρισμένοι μόδιστροι τρώνε μπροστά στην πισίνα περιμένοντας να καθαριστούν οι χώροι του χλιδάτου καταλύματος για να επιστρέψουν και να τα βρουν όλα στην εντέλεια. Περίπου τέσσερις ώρες αργότερα το πολυτελές σπίτι είναι έτοιμο για παράδοση και ο θυμός των δύο αδελφών Dsquared2 έχει ξεθυμάνει».
«Δεν έχω πρόβλημα με αυτό που έγινε. Με τον Ρονάλντο είμαστε φίλοι» λέει περιχαρής ο ένας από αυτούς, όμως νωρίτερα η κάμερα, που είναι αδιάψευστη μάρτυρας, είχε καταγράψει την ενόχληση των δύο σχεδιαστών!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γνωστοί μόδιστροι έφτασαν στη βίλα δύο ώρες αφότου έφυγε ο Ρονάλντο, ο οποίος όταν έμαθε όσα διαδραματίστηκαν στην έπαυλη, είχε την ευσυνειδησία να ζητήσει συγγνώμη.