Βλέπουν τον Τσίπρα να έρχεται... και κάνουν χαρακίρι !

Κοινό γνώρισμα των φιλοκυβερνητικών Κυριακάτικων Εκδόσεων είναι να φοβίζουν και να εκβιάζουν τον Ελληνικό Λαό για την καταστροφή που επέρχεται αν μας εγκαταλείψει η τρόικα με την οποία διαπραγματεύονται σκληρά ...o τροικανός υπαλληλίσκος Στουρνάρας, ο απών  και "σκληρά" μαχόμενος τηλεκατευθυνόμενος  πρωθυπουργός Σαμαράς ...ο παραπαίον από το θρόνο των "οστεοφυλακίων" του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος ...ο δίνω μισοτιμής τον ΕΟΠΥΥ και το ΕΣΥ τηλεβιβλιοπώλης των σκουπιδοκάναλων άνδρας της Ευγενίας, Αδωνις .

Κιόλα αυτά όταν η ανθρωπιστική κρίση πλέον είναι ορατή στην Ελλάδα των εκατομμυρίων ανέργων, των εκατοντάδων χιλιάδων χωρίς ρεύμα Ελλήνων...των πεινασμένων και εξαθλιωμένων παιδιών.
Καλά για βλάκα και ηλίθιο περνάνε τον Ελληνικό Λαο ή πιστεύουν ότι θα τον τουμπάρουν οι Πρεντέρηδες , οι Ψυχάρηδες  ...και λοιποί εκδότες  που περιφέρουν τα εκδοτικά τους λείψανα ...για να προστατεύουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.
Οι δημοσκοπήσεις είναι ξεκάθαρες ...Οι νέοι και μεσαίας ηλικίας Έλληνες Ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό... Γερόντια και συμφεροντολογικές ομάδες ...από την Ελλάδα της κομματικής Λαμογιάς ..της απάτης της ρεμούλας στηρίζουν την ΝΔ ! Και κάτι Γιαν-ακηδες κλεφτρόνια εργατοπατέρες, πολιτικά ανδρείκελα  της θεωρίας των θυρωρών του Κατσιφάρα ...συγκροτούν τα εκλογικά λείψανα του ΠΑΣΟΚ που πλέον δίνουν ραντεβού στην εκλογική κόλαση του 2014 ! Και ας τους εμφανίζουν οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις ως μη κλινικά νεκρούς !
Γιατί ο λαός και η πλειοψηφία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ . Γιατί εδώ που φθάσαμε ...χειρότερα δεν θα τα κάνουν. Και είναι χρέος του ΣΥΡΙΖΑ να μην τα κάνει χειρότερα... Δεν περιμένει ο Λαός να φέρει την γη της επαγγελίας ο ΣΥΡΙΖΑ ...Απλά να σώσει την χώρα από τους γυρολόγους ...του ξεπουλήματος και της εξαθλίωσης.
Δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι Μητρόπολοι και οι Λαφαζάνηδες... Δεν περιμένει την επανάσταση ...
Περιμένει να βάλει ένα τέρμα στον κατήφορο ! Να στέλνει τα λαμόγια εκεί που πρέπει...
Να δώσει ελπίδα ...για το μέλλον...
Απλά θέλει μια πολιτική αλλαγή ...Που δεν θα στηρίζεται σε πρόσωπα τους παρελθόντος ...σε πολιτικά και κομματικά "τζάκια" των ανίκανων , και των ντενεκέδων  διαδόχων πολιτικών γιων...και κομματικών σωλήνων.  Του διεφθαρμένου επιχειρηματικού και οικονομικού κατεστημένου.
Αν έτσι δουν τα πράγματα ...και στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μέλλον...Αν όχι ...στάχτη και μπούρμπερι ! 
Εικόνα από το greki-gr.blogspot.com