Οχι δεν είναι ο Κάρλος το Τσακάλι ...αλλά οι "αμούστακοι" τρομοκράτες της γενιάς του Αλέξη !

Παραμορφωμένα πρόσωπα των συλληφθέντων για την διπλή ληστεία στη Κοζάνη δημοσιοποίησε η αστυνομία ...Μαζί με την διπλή επιτυχία. Ο Τοξοβόλος του Συντάγματος ...και ο φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που ήταν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του μαζί του στα Εξάρχεια, στην αδίστακτη ομάδα των τρομοκρατών- ληστών με τα Καλάσνικοφ !
Η είδηση περνά στην κορυφή ....των ΜΜΕ και οι κομπασμοί για την μοναδικότητα και αποτελεσματικότητα του κράτους δίνουν και παίρνουν.

Ο Μεγαλύτερος σε ηλικία είναι 25 χρόνων . Ο μικρότερος στα 20 χρόνια !  Βέβαια κανείς δεν μπορεί να συμφωνεί με τις πράξεις τους και τις ιδέες τους !
Ομως σε αυτή την χώρα ...χάνουμε πάντα το μέτρο! Μπορεί να δούμε και τον Κορκονέα ...Λαϊκό ήρωα να εορτάζεται με τους Χρυσαυγήτες παράλληλα με τα ΙΜΙΑ ! Δηλαδή την γκάφα του κράτους που έστειλε στον τάφο ...κάποιους άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ !
Ηρωποιούμε καταστάσεις και πράγματα ....δημιουργούμε μύθους και θρύλους από εκεί που έπρεπε να βλέπουμε λάθη και παραλήψεις για να διορθώνουμε καταστάσεις ! 
Και επανερχόμαστε ...στο μεγάλο "λάφυρο" της τρομοκρατίας !  Προφανώς και λόγω ηλικίας οι "αμούστακοι" τρομοκράτες δεν εκπαιδεύτηκαν στα στρατόπεδα  του Λιβάνου κλπ ! 
Δεν θήτευσαν δίπλα στον Οσαμα Μπιν Λάντεν ! Αντε να είχαν δει μερικά βίντεο στο Youtube !
Έστησαν ...διπλή ληστεία ..."χύμα στο κύμα" και αρκούσε ένα ή πολλά λάθη τους και  ελάχιστες ώρες να πιαστούν μαζί με όλη την υποδομή τους .
Αν ήταν ταινία θα είχε τίτλο "Τρομοκράτες για κλάματα"
 Βέβαια ...συνήθως σε περιπτώσεις τρομοκρατίας  και γενικότερα οργανωμένου εγκλήματος οι διωκτικές αρχές πάντα στηρίζονται στο μοιραίο λάθος !
Και η 17Ν βρέθηκε στα χέρια της αστυνομίας επίσης από μοιραίο λάθος ! Ομως για να ξετιλυχθεί το κουβάρι στα πρόσωπα και στον οπλισμό και σε αυτά εν μέρη, χρειάστηκαν μέρες και βδομάδες ! Και σε κάθε περίπτωση ήταν πλέον μια οργάνωση σε παρακμή ...(λόγω και της πολυετούς δράσης της ) που προφανώς έμπαζε από παντού !
Στην περίπτωση τώρα των νεαρών ,,,τα πράγματα ήταν απλά τόσο για την δράση τους όσο για την υποδομή τους κλπ ! Καθώς επίσης ήταν και  στοχοποιημένοι ...
Και αντί αυτό να αποτελέσει ...ας πούμε, αρχή για αποτελεσματική δουλειά γίνεται θρύλος θρίαμβος
λαϊκό τηλεοπτικό  σενάριο ειδήσεων !  Ίσως και πολιτικού καβγά ! Ισως να βγει και κανένας εθνικιστής πιστολέρο  να το τιμήσει ΑΛΑ Ντερτιλή ! Συνδέεται με άλλα "ορφανά" γεγονότα κλπ
Περιμένοντας βέβαια ...το επόμενο χτύπημα , στην συνέχεια το κυνηγητό , το μοιραίο λάθος  και πάλι τυμπανοκρουσίες , πολιτικές ίντριγκες κοκ !
Γενικώς σε δουλειά να βρισκόμαστε !Αντε για να βγάλει και κανένα εξάψαλμο ο Αμβρόσιος !