Μπερλουσκόνι: Δεν κοιμήθηκα με τη Ρούμπι γιατί νόμιζα ότι ήταν ανηψιά του Μουμπάρακ!

Αρνήθηκε σήμερα όλες τις κατηγορίες που του προσάπτει η ιταλική δικαιοσύνη για μαστροπεία και κατάχρηση εξουσίας σχετικά με την υπόθεση Ρούμπιγκειτ, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι που μίλησε στην έδρα για την πέτρα του σκανδάλου την Μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούγκ ή αλλιώς «Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα».


«Δεν είχα ποτέ ερωτική επαφή κανενός τύπου με την Ρούμπι. Ημουν πεπεισμένος ότι ήταν 24 ετών όπως μου είχε πει η ίδια. Προσπάθησα να αποφύγω διπλωματικό επεισόδιο, καθώς είχα την πληροφορία ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του Μουμπάρακ και έτσι θέλησα να βοηθήσω. Ημουν πεπεισμένος ότι είχε συγγένεια με τον Μουμπάρακ. Η υπόθεση μου θύμισε το γιο του Καντάφι που κρατείτο στην Ελβετία."
Ο Μπερλουσκόνι ισχυρίστηκε πως γνώρισε τη Ρούμπι σε ένα δείπνο στη βίλα του στο Αρκορε όπου του παρουσιάστηκε ως Αιγύπτια, κόρη μιας τραγουδίστριας συγγενή του Μουμπάρακ. Υποστήριξε μάλιστα ότι η Ρούμπι ποτέ δε του είπε ότι είναι ανήλικη, αλλά 24 ετών και πώς ο πατέρας της την έδιωξε από το σπίτι γιατί εκείνη ήθελε να απαρνηθεί τον Μουσουλμανισμό ώστε να γίνει Καθολική. Οσο για τα χρήματα που φέρεται να της είχε προσφέρει είπε ότι της έδωσε δάνειο καθώς του εξέφρασε την επιθυμία να μπει συνέταιρος σε ένα ινστιτούτο αισθητικής.

Μετά ο Καβαλιέρε περιέγραψε πώς έμαθε την πραγματική ταυτότητά της Ρούμπι από την περιφερειακή σύμβουλο και πρώην μοντέλο Νικόλ Μινέτι, όταν του τηλεφώνησε αποκαλύπτοντας του την αλήθεια.
  http://www.lykavitos.gr