Νέα "παπαδιά" στη Λαμία - Τον σκότωσε μαζί με τον εραστή της!

Η σύζυγος του 45χρονου μαζί με τον εραστή σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον άτυχο πατέρα 2 παιδιών...


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport το νέο σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πολύωρη ανάκριση και έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε το χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η δολοφονία έγινε με όπλο και όχι με αντικείμενο. Σκέπασαν το κεφάλι του θύματος με κάτι και τον πυροβόλησαν στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον επίσης 42χρονο σιδηρουργό, που γνώριζε από παλιά.

Μάλιστα διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν.http://www.lamiareport.gr