Η "μούφα" και "παραλλαγή" ...της λίστας Λαγκάρντ.. η ΕΥΠ και το κυνήγι του δημοσιογράφου!

Χθες και πρώτοι σας γράψαμε (δείτε εικόνα του ποστ)  ότι ..δεν μας κάθεται καλά το περιεχόμενο της δημοσιοποιημένης λίστας Λαγκάρντ ! Την θεωρούμε λίστα παραλλαγής ....γιατί η πραγματική λίστα δεν θα δοθεί ποτέ ούτε στο ΣΔΟΕ ούτε στον Εισαγγελέα ! Και σε κανένα εξάμηνο θα την έχουμε ξεχάσει ...όπως είχε πει, πριν χρόνια,  ο Μητσοτάκης για την Μακεδονία και τα Σκόπια και βγήκε αληθινός!

Τώρα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια και σε blog  για που την βρήκε ο δημοσιογράφος την λίστα. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται ακόμα και στην ΕΥΠ. Να θυμίσουμε οτι για τον δημοσιογράφο είχε κυκλοφορήσει παλιότερα θέμα για ...απόδειξη που έπαιρνε λεφτά από την ΕΥΠ ! Την οποία κατήγγειλε για  πλαστότητα.

Tώρα τα σενάρια αυτά θα δίνουν και θα παίρνουν...Η λίστα όμως πατριώτες χάθηκε προ πολλού!
Και αν κάποιοι την δώσανε(ότι δώσανε ) για να ...δημιουργήσουν ντόρο όπως και με την ποινική δίωξη και το κυνηγητό να συλληφθεί ο δημοσιογράφος ... το ζητούμενο είναι ένα ! Την λίστα ξεχάστε την !  Πήραμε όλοι λίγο  μάτι ...για να αντέξουμε τα μέτρα που έρχονται.
Πάντως, είναι όντως η δημοσιογραφική επιτυχία της χρονιάς ... Σε άλλους αρέσει ...σε άλλους δεν  αρέσει .
Όπως ύποπτο μας φαίνεται και  το παιχνίδι με την δίωξη ....και τα προσωπικά δεδομένα!
Πάντως για μας κάθε δημοσιογραφική αποκάλυψη που δεν γίνεται στο "ντούκου" έχει σημασία και ο ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να κάνει τις αποκαλύψεις. Η δε πολιτεία να προστατεύει την Ελευθεροτυπία. Και οταν δεν το κάνει ...πρέπει να ξεσηκωνόμαστε όλοι έναντια σε κάθε καταστολή της αλήθειας